Cytat:
Witam jestem praktycznie nowy na tym forum i przelecialem wszystko od A do Z z zwiaskiem tego CHOLERNEGO POSZARPYWANIA!! Mam takie same objawy z tym ze nie dymi, niekiedy sie tam cos pokarze ale to jest przeciesz w koncu ropniak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i co mnie jeszcze zadziwilo dwa wtryski od strony posazera sa mokre co to moze byc za dokladna przyczyna dla niekturych moze byc to smieszne ze niewiem ale naprawde nie czaje w tych sprawach i nie chce dac sie nabic w butelke pozniej u mechanika. Chcialem jeszcz zaznaczyc ze mam ten problem juz od roku czyli od samego kupna auta dopiro forum mi to uswiadomilo co jes grane bo myslalem ze tak ma byc. pozdrawiam wszystkich czytajacych i bede wdzieczny za kazda porade.
|
Zgadza się. Jak już człowiek uświadomi sobie, że coś nie gra, to coś trafia przez to poszarpywanie. Wilgotne wtryski, nie mają tu raczej wpływu, no chyba że są tam kałuże
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Spróbuj, ty lub mech., dokręcić je. Powinno przestać.
Jeżeli zaś chodzi o poszarpywanie to, co z pewnością widziałeś / czytałeś sprawdzając przy pomocy szukajki, że to problem najczęściej z nieszczelną którąś z rur powietrza, lub jak było w moim przypadku, intercoolera. Szukaj na początku dziur i luźnych opasek zaciskowych.
Powodzenia.
Pozdr.
slazdu