Wiesz, nas dwóch nie jest w stanie nic zrobić. Jeśli ktoś jedzie olej wymienić i filtr to potem na forum opinię wystawia ,że posiedział na skórzanej kanapie i poczytał "Maxima" i zapłacił 120zł ;/ Ja sugerując się cenami z www pojechałem zrobić rozrząd i szlag mnie trafił ,że na miejscu okazało się ,że cena z ich strony ma się nijak do tego co przyszło mi wybulić. Rozumiem ,że nie płaciłem za "dupogodziny" ale różnica 570zł doprowadziła mnie do wściekłości. Poza tym zirytowała mnie ic lekkomyślność i dowolność w podejmowaniu decyzji. "Wymienimy sobie to, a może i tamto" a klient wszystkiego dowie się z faktury
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na chwilę obecną wszystkim znajomych będę kierował na ul. Szczotkarską. W ABSCAR zrobiło się jakoś "nie świeżo". No , chyba ,że kogoś stać lub nie szanuje swoich pieniędzy.
Pozdrawiam wszystkich "pieniaczy" jak ja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
--------------
2 fordy - to już się staje obsesją....