żartowniś
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mechanior na szczotkarskiej stwierdził, iż kolektor mam do roboty, po teście dodania gazu rzeczywiście klapki się odezwały. No i co była propozycja regeneracji kolektora, mieli już jeden więc pokazali jak to wygląda na nowych częściach, ale kasy na darmo to ja nie lubię wydawać więc się nie dałem zrobić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Od tak na próbę odpiąłem na tydzień wężyk z podciśnieniem, po czym zapiąłem z powrotem i co i nic, bez różnicy, wszystko póki co pracuje jak dla mnie ok.
W między czasie wlałem dobrego środka do benzyny firmy Prestone, koszt nieduży, a efekt całkiem fajny - silnik zaczął ciszej pracować, bez zbędnych szumów, bardziej się rwie do jazdy, wygląda na to, że przegoniłem muła