Temat: [Mondeo 2007-2014] Stylizacja nadwozia
View Single Post
Stary 04-06-2009, 08:26   #1464
kristof70
FCP member

Model: Mk4 Mondeo TitaniumX
Silnik: 2.0 Duratec 145KM
Rocznik: 05.2009
Domyślnie Odp: [Mk4] - stylizacja Mondeo

Cytat:
Napisał hybryd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie, w ostatniej chwili zaproponowano mi do GoldXa 17 calowe felgi. Poki co mieszkam na blokowisku i martwi mnie troche sprawa, czy pewnego "pieknego" dnia nie zobacze czasem mojego mondka na ceglach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ford oferuje jakies zaslepki/blokady do felg. Cena 150 zł (lub wyciagnac jako gratis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) , warto w to zainwestowac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Rzeczywiscie zdaje to egzamin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zdaje sobie sprawe, ze jak maja ukrasc to i tak ukradna, ale zawsze to jakies dodatkowe zabezpieczenie zniechecajace potencjalnego amatora.

Jesli ktos z Was ma takie zaslepki zainstalowane, prosze o zdjecie.
Ja mam takie śruby po jednej na każdej feldze, koszt 150zł za komplet
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg sruba.jpg (34.1 KB, 55 wyświetleń)
kristof70 jest offline   Odpowiedź z Cytatem