View Single Post
Stary 07-06-2009, 23:49   #97
franczesko
FCP member

Imię: Krzysiek
Model: KUGA Mk3 ; VW Golf Mk8.5; Focus Mk3 RS
Silnik: 2.5 PHEV ; 2.0 TDI 150ps; 2.3 EB 350ps
Rocznik: 2022 ; 2025 ; 2017
Domyślnie Odp: CB Radio - Fordklubowicze w akcji?

Cytat:
Napisał cobrad Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak czytam i wychodzi mi , że żadna z pań nie posiada cb albo się nie wypowiada. Mam w tej chwili w domu nie w aucie bo auto zmieniłam i widzę, że mówicie coś o dostrojeniu anteny, Pozwólcie, że spytam: zmiana auta powoduje , że powinnam to zrobić? Gdzie można tego dokonać? I jeszcze pytanie pomocnicze: gdzie w mondku mk3 kombi wcisnąć radyjko?
Odzywałam się rzadko, bo mnie onieśmielenie brało - jakoś tak nie chciałam być powodem wesołościGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
radio to M-150 PLUS Intek
na antenie napisane ML 145 cokolwiek to znaczy, sprzęt otrzymany w prezencie
po zmianie np. auta trzeba dostroic ponownie SWR bo inaczej można spalić końcówkę mocy w radiu, a zrobisz to wyspecjalizowanym sklepie cb, lub serwisie cb

Cytat:
Napisał kristof70 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
też myślałem o takim radyjku, tylko gdzieś obiło mi się o uszy, że uniden stracił homologacje

no i co z tego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nic sie z tym nie wiąże prawo nie do wyegzekwowania, poza tym u gory strony umieściłem link do homologacji min do unidena
franczesko jest offline   Odpowiedź z Cytatem