Cytat:
Tak czytam i wychodzi mi , że żadna z pań nie posiada cb albo się nie wypowiada. Mam w tej chwili w domu nie w aucie bo auto zmieniłam i widzę, że mówicie coś o dostrojeniu anteny, Pozwólcie, że spytam: zmiana auta powoduje , że powinnam to zrobić? Gdzie można tego dokonać? I jeszcze pytanie pomocnicze: gdzie w mondku mk3 kombi wcisnąć radyjko?
Odzywałam się rzadko, bo mnie onieśmielenie brało - jakoś tak nie chciałam być powodem wesołości Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
radio to M-150 PLUS Intek
na antenie napisane ML 145 cokolwiek to znaczy, sprzęt otrzymany w prezencie
|
po zmianie np. auta trzeba dostroic ponownie SWR bo inaczej można spalić końcówkę mocy w radiu, a zrobisz to wyspecjalizowanym sklepie cb, lub serwisie cb
Cytat:
też myślałem o takim radyjku, tylko gdzieś obiło mi się o uszy, że uniden stracił homologacje
|
no i co z tego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nic sie z tym nie wiąże prawo nie do wyegzekwowania, poza tym u gory strony umieściłem link do homologacji min do unidena