Odp: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć
Szanowni koledzy - serdecznie po raz pierwszy witam wszystkich na forum! Wątek Denso śledzę od kiedy zostałem właścicielem C-maxa z tą nawigacją. W związku z tym iż ostatnio pojawiły się pytania na forum dotyczące mapy 2008-2009 postanowiłem wrzucic tu garść informacji gdyz od kilku dni jest ona w moim posiadaniu. Do tej pory używałem mapy JAG 2007. Po kilku dosłownie dniach testowania mogę powiedzieć że nowa mapa jest o wiele dokładniejsza i pozwala wyznaczyć drogi do nawet bardzo małych miejscowości do których JAG 2007 nie zdołała wytyczyć trasy. Nie miałem jeszcze okazji używać jej na dłuższych trasach. Zauważyłem np. że w mojej okolicy pojawiły się 3 ronda wybudowane w 2007 roku wcześniej pokazywane jako zwykłe skrzyżowania. Nowa wersja jest dwupłytowa - pierwsza zawierająca PL ma rozmiar 3,09 GB a druga 7,89 GB. Obydwie płytki przegrałem aby oryginały lezały bezpiecznie w domu - z wykonaniem kopii nie było problemu. Mapa oczywiście gada. Załaczam kilka zdjęć z mojego Denso z obydwu płyt - widac która płyta jakie państwa pokrywa.
|