View Single Post
Stary 09-06-2009, 16:30   #920
past555
ford::beginner

Imię: Sławek
Model: Mondeo Mk4,
Silnik: 2000 Diesel, automat
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

Witam kolegów,
wątek o Denso trochę czytałem jeszcze "na starym forum". Jak widać nie bardzo przy tym pisałem na ten temat. Było wiele powodów, o których nie chcę pisać. Od kilku dni czytam wątek od początku i zostało mi jeszcze 20 stron, ale dzisiaj zobaczyłem post kolegi JUWIE i dlatego postanowiłem odezwać się z pytaniem.
Ja posiadam mapę Toyoty 2007-08 - oczywiście niegadającąGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niedługo będę miał tę do Jaga (może 2008 ale nie wiem czy nie 2007), ale

Kolega JUWIE napisał:
W związku z tym iż ostatnio pojawiły się pytania na forum dotyczące mapy 2008-2009 postanowiłem wrzucic tu garść informacji gdyz od kilku dni jest ona w moim posiadaniu.
I teraz pytanie:
Kolego jak można stać się posiadaczem takiej mapki? Ilość krajów, jakie zawiera jest imponującaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i jeśli jeszcze jest dokładna no to warto by ją miećGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Pozdrawiam
past555 jest offline   Odpowiedź z Cytatem