Koledzy, na mapkę natknąłem się w sumie przypadkiem. Tydzień po zakupie C-maxa oddałem go do prania i niestety Denso zostało przez myjnię zalane. Żaden zakład nie chciał się podjąć naprawy. Pojechałem do Forda i aż usiadłem z wrażenia ... przedni panel w serwisie kosztuje 8 tys. netto !!! Zacząłem więc szukac panela do Denso w necie. Ostatecznie zaskutkowało to tylko tym, że po bezowocnych poszukiwaniach panela znalazłem w necie mapkę /trafiłem na faceta który z rozbitego focusa wyciagnał całe płyty
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a sprowadza na części rozbite auta z zachodu/ a moje Denso ożywił znany tu i powszechnie szanowany na forum kolega z wysokim stopniem naukowym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. /pozdrawiam!/. Nie mam oryginalnego opakowania ale podam oznaczenia z płyt:
Ford Part No. 1X43-10E898-HC
Denso Part No. 464210-9971
oraz na każej symbole obejmowanych przez mapę krajów
Jeszcze niedawno sam szukałem aktualniejszej mapy na allegro i dzwoniąc do sprzedających słyszałem o różnych wersjach a to na jednej płycie a to na dwóch a to wersja 2008 a to 2008/2009 i trudno mi powiedziec co to za mapy. Moja z podanymi wyżej oznaczeniami działa, gada i prowadzi po Polsce. Za kilka tygodni przetestuję drugą płytkę w Szwecji i podzielę się wrażeniami. Pozdrawiam