Temat: [Mondeo 2007-2014] odbiór mondeo i badanie lakieru
View Single Post
Stary 09-06-2009, 22:33   #5
Kubulsen
ford::average

Model: Mondeo Mk III GHIA, Kuga 2019
Silnik: benzyna 2,0 + LPG, 1,5 Ecoboost 150 KM
Rocznik: 2004, 2019
Domyślnie Odp: odbiór mondeo i badanie lakieru

Testery lakieru i to naprawdę bardzo czułe i dobrej jakości (oczywiście elektroniczne) mają w każdym ASO, można grzecznie poprosić o wybadanie auta z każdej strony - jeśli odmówią to będzie to znak że coś było kombinowane - badanie powłoki lakierniczej jest w każdej ofercie serwisowej (ja jak kupiłem mondasa używanego to podjechałem do ASO i mi go wysprawdzali łącznie z badaniem powłoki lakierniczej i nie było problemu) - fakt iż jest to usługa płatna, ale samo badanie nie powinno być droższe niż 30 zł, a tak prawdę mówiąc jakby mi sprzedawca w twoich warunkach powiedział że chce za to kasę to bym się mu zaśmiał w twarz - przecież do kroćset przed chwilą zostawiłem u was grube kilkadziesiąt tysięcy złotych za samochód, a ty mendo chcesz ode mnie jeszcze na piwo ?!?!
A, i nie ma się co bać że będą w czasie pomiarów oszukiwać - ja facetowi patrzyłem na ręce, a ostatecznie sam sie pobawiłem tym miernikiem przez parę chwil (tak jakoś załapałem wspólny język z serwisantem i mi "dał potrzymać" hehe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

Ostatnio edytowane przez Kubulsen ; 09-06-2009 o 22:35
Kubulsen jest offline   Odpowiedź z Cytatem