Witam
Też się pochwale samodzielnym montażem czujników cofania z tym, że zakupiłem zestaw bezprzewodowy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Centralka czujników elegancko zmieściła się w obudowie światła tylnego i bez problemu komunikuje się z wyswietlaczem przymocowanym do lusterka wstecznego. Zasilanie wyświetlacza pobrane z lampki.
Tez miałem podobną historię z piszczeniem jednego z czujników jak kolega zdz53 tylko u mnie wariował jak się nagrzał. Sprawa jest banalna - otwierasz obudowę centralki i przy wejściach czujników są trymery, którymi reguluje sie "wrażliwość" czujników. Kręcisz w prawo lub lewo do momentu aż przestanie piszczeć i potem jeszcze troszeczke żeby zostawić jakiś margines bo nie wiadomo czy czujniki załączają sie i wyłączają przy tej samej wartości niektórych parametrów czy jest jakaś histereza pracy. Wygodnie jest zawsze zostawić jakiś margines i po problemie. To samo miało dwóch moich znajomych z innymi zestawami i budowa i zasada regulacji "wrażliwości" czujników była taka sama więc bez problemów się wyregulowało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Problem z odszkodowaniem z OC sprawcy? POMOGĘ !!!!!