Witam Kolegów,
od niedawna mam zaszczyt podróżować Maksiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i muszę przyznać że coraz bardziej mi się to autko podoba. A jak tak sobie czytam o wszystkich tych trikach do zrobienia to już w ogóle masakra
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pierwsza rzecz, z którą też miałem do czynienia to właśnie te 3 sygnały po zamknięciu auta, które nie dawały mi spokoju, bo myślałem że wszystko sprawdziłem a one się ciągle pojawiały.
Cytat:
|
RZECZYWIŚCIE: MIKROSZPARA W TYLNIEJ SZYBIE. ale dosłownie pól milimetra niedomknięcia, czujniki cysuś-pi......ka!!!!!
|
Ja właśnie zrobiłem tak jak pisaliście - otworzyłem szybę do końca potem zamknąłem i przytrzymałem przycisk kilka dobrych sekund. Tak powtórzyłem dla każdej szyby i problem zniknął. Okazało się że któraś szyba była niedomknięta mimo że nic na oko nie było widać...
Mam nadzieję że wielu problemów miał nie będę ale widzę że wsparcie znajdę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdro