Temat: [Kuga 2008-2012] Co ogólnie sądzicie o tym modelu
View Single Post
Stary 15-06-2009, 19:45   #19
lego_m
ford::average

Model: C-MAX KUGA - zamówiona
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Co ogólnie sądzicie o Fordzie Kuga

Cytat:
Napisał loop_77 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jaka bzdura,chyba nie siedziałeś nigdy w S-Maxie !
C-Max i S-Max kolego to dwa inne wozy :577:
Kuga rozmiarami wewnętrznymi jest zbliżona do C-Maxa,natomiast S-Max jest sporo większy.
Dla żony Kuga jest po prostu za ciasna,zwłaszcza z tyłu, nie wspominając o małym bagażniku,a uwierz mi,że nie jest ona gabarytów hipopotama Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mamy sporą rodzinkę,większe wymagania,dlatego zdecydowliśy się na esia,który bije na łeb Kuge pod względem przestrzeni.
Apropos wzrostu,to ja mam 199 cm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czy ja porównuję c-maxa do s-maxa , poczytaj a dopiero pisz swoje sugestie

nikogo nie chciałem urazić zwłaszcza o wzroście powyżej 190cm, ja ważę ponad 100kg i c-max jest super większy mnie i mojej rodzinie nie potrzebny, jak by tak każdy podchodził do zakupu że tylko s-max i mondeo jest ok to ford by miał w ofercie tylko te modele, a co z użytkownikami foczki, czy fiesty?
moim zdaniem kuga jest ok, taka jak ma być , a jak się komuś nie podoba to jego sprawa,
lego_m jest offline   Odpowiedź z Cytatem