View Single Post
Stary 17-06-2009, 17:09   #13
Pierre Doley
ford::average

Model: Ford
Silnik: Benzynowy
Rocznik: Stary
Domyślnie Odp: Pilot centr. zamka

Cytat:
Napisał conney Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No wersję to mam akurat najbogatszą, aż byś się zdziwił
Cytat:
Napisał conney Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co do porównań to wyrosłem już ... a poza tym wszyscy jeździmy relatywnie małym samochodem więc to by oznaczało, że "przedłużek" męskości w postaci wielkich fur nie potrzebujemy
Wlasnie wydalo mi sie ze chcesz porownac... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No, nie potrzebujemy przedluzek. Zgadzamy sie jesli chodzi o to. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do centralnego, niestety Kuba, najrozsadniejsze rozwiazanie wedlug mnie bedzie taki zestaw :
http://moto.allegro.pl/item656961331...i_magicar.html
Ford pour un jour, Ford pour toujours!

Ostatnio edytowane przez Pierre Doley ; 17-06-2009 o 17:13
Pierre Doley jest offline   Odpowiedź z Cytatem