Temat: [Mondeo 2000-2007] Komputerek pokładowy
View Single Post
Stary 22-06-2009, 23:00   #3
dominik_82
ford::beginner

Model: mondeo
Silnik: 2.0 TDDi Ambiente
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Komputerek pokładowy

Cytat:
Napisał marcin-mw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam pytanie do posiadaczy Mondka, a zwłaszcza mechaników... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy istnieje możliwość 'założenia' komputera pokładowego do Mondka, który fabrycznie go nie posiada?

Mam Mondka, ale właśnie bez komputerka. Wyświetlacz na obrotomierzu jest przecież taki sam w wersji z i bez komputerka.

Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź...
W sumie to na forum jest masa takich pytań i odpowiedzi.Sam byłem zainteresowany takim bajere,ale po przeczytaniu setek odpowiedzi stwierdziłem,że musiałbym wymienić pól auta żeby takie coś mieć.Jedni piszą o wymianie zegarów inni o wgraniu softa a jeszcze inni o wymianie samego tylko przełącznika kierunków z przyciskiem "info".Informacje na ten temat od mechaników w aso też nie są jednoznaczne.Więc jak nie usłyszę,że ktoś to w końcu rozkminił to narazie dam sobie z tym spokój.Poza tym nie mam grubego portfela żeby sobie eksperymentować i kupować nie potrzebne części jak i tak istnieje prawdopodobieństwo,że nic z tego nie wyjdzie.100 % PEWNOŚCI TO MOŻE WTEDY ZARYZYKUJE...
dominik_82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem