Cytat:
No tak, zapomniałem... zamontują gratis i pójdzie, że dali rabatu 1600 PLN. Dołożą dywaniki i roletę do bagażnika (jak mojemu ojcu w nissanie, tylko, że roleta się nie dała zamontować ani oddać, bo była gratis) i klient wyjedzie zadowolony z tego, ile utargował Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Moj rabat w sumie to ok. 1600 plus jedno zero
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Można też spojrzeć na to z innej strony: załóż gdzieś alarm pojemnościowy z montażem (chyba Cobra) za 500 zł albo za darmo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przecież wiadomo, że jak nie skubniesz to sami nie zaproponują, to ich zysk.
Ja nie jestem zadowolony bo zapomniałem o tym elemencie. Normalnie jak nic byłoby free.
Rzeczywiście dostałem dywaniki, nawet dwa rodzaje. Gumowe i welurowe. Była tu kiedyś dyskusja nad wyższością jednych nad drugimi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Zapomniałem je wliczyć w rabat, pewnie koło 200 zł za komplet normalnie wołają
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.