Cytat:
to już kompletnie Was pogieło ....... zdaje mi się, że choroba jvc się szybko rozprzestrzenia jak AH1N1 z tym tuningowaniem. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wątpię żeby te ledy wyglądały i były wykonane tak jak w A6. I zgadzam się z Schemem będziecie wymieniać co miesiąc żarówki albo całe lampy. Tomek ale, że Ciebie też wzięło ??? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to jakaś plaga chyba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Widać, że młody stażem tu jesteś
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
LED'y na tył, to jeszcze przed radyjkiem były i choruję na nie od początku.
Ja trochę przystopowałem bo najpierw BearM a później subrati zniknęli z forum jak tylko ich poprosiłem by się tematem sprowadzenia zajęli.
BearM to już niby miał je w kontenerze w dojczlandii w listopadzie zeszłego roku ale ponoć jakichś certyfikatów zabrakło i ponoć cały kontener (dla mnie LED'y i spojler na tył) wróciły do chinoli.
A jeżeli chodzi o wykonanie, to znajdź posty z zeszłorocznych wakacji i zobacz jak zajebiście te światełka z forda wyglądają
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.