Temat: [Mondeo 1996-2000] Czujnik drzwi kierowcy
View Single Post
Stary 29-06-2009, 21:37   #8
robsoniccc
ford::beginner

Model: Mondeo
Silnik: TDCI
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Czujnik drzwi kierowcy

Mam pytanko/problem odnośnie tego tematu. Czy w waszych mk1 (nie wiem jak to jest w mk2) po otworzeniu drzwi, wszystkich innych oprócz drzwi kierowcy słychać takie charakterystyczne tikanie i przerywanie światła oświetlającego wnętrze co mniej więcej około 4-5 sek?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Strasznie mnie to drażni.. wymieniłem już przekaźnik odpowiadający za podświetlenie wnętrza, zapodałem WD-40 w czujnik u pasażera, a nawet wymieniłem go na inny z tylnych drzwi.. efekt ciągle ten samGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dodam że niekiedy po otworzeniu drzwi pasażera w czasie pracy silnika robi mi się w mondku dyskotekaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chciałbym założyć podświetlenie na nogi ale jeżeli ma mi tak migać to byłaby niemała wioska.. proszę o jakąś pomoc i poradyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
robsoniccc jest offline   Odpowiedź z Cytatem