Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 29-06-2009, 23:04   #843
kicek
ford::average

Model: Mondeo MkIV kombi
Silnik: 2.0 tdcI , 140 KM
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: [Mk4] Nowe MOndeo kombi- lista ewentualnych usterek

Cytat:
Napisał PAFFCIO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jesteś absolutnie pewien, że to do mkIV?!?!?!
Mi mailem napisali, że do nowego mondeo nie robią. Możesz mi podesłać link albo wersję elektroniczną? Pilna sprawa, bo tarcze mi się kończą i muszę się za jakimś rozejrzeć a dużo pozytywnych opinii o ferodo słyszałem.

następny gerconos...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego, masz prawo do swobodnego wyrażania się, ale wkurzają mnie takie generalizowane opinie. Zwłaszcza, że jak sam piszesz wziąłeś auto demo, po rocznym użytkowaniu, czyli auto, które zawsze dopala się na maksa, bo tak są traktowane auta demo. Zimne, nierozgrzane, z DPF'em zatkanym, bo na 500 metrach nic się nie wypali, a auta z 2007 roku nie miały jeszcze automatycznego wypalania...
Może trafiłeś na słaby egzemplarz, może co innego..nie wiem, nie wnikam. Ale ocena że auto jest do d... na podstawie wskazanych przez Ciebie "problemów" zakrawa o jakiś stan nierównowagi psychicznej.
Jasne, bierz A4 czy mazdę, nie ma sprawy. One są takie zajebiaszcze, że po prostu mucha nie siada. Biorac pod uwagę, że też mam mondziaka z 2007 roku i nic z tego co mówisz nie zauważam, to może nie w aucie jest problem tylko w podejściu do niego?...i bez względu jakie będziesz miał, to zawsze będzie coś nie tak...
Fotel krzywo, głośniki nie tak, coś skrzypi, no i to zużycie...to są powody dla któych uważasz, że auto jest do d...?błagam Cię człowieku, weź się trochę zastanów co piszesz...a trakcja, a komfort i bezpieczeństwo jazdy, a rozmiar (wejdź do a4 czy m6 to zobaczysz jaka jest różnica) kabiny czy bagażnika?
btw. za roczne auto, w dodatku demo dałeś 100kzł?? hahahahahahhahahahha, no toś deal zrobił, gratuluję, masz się czym chwalić, zaprawdęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i może to właśnie w TYM tkwi prawdziwy problem.
kolega popłynął.....trafiłem w czuły punkt. no cóż. nie chcialem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
po drugie jakbys sie dokladnie wczytal w moj post to bys przynajmniej doczytal , ze nie kupilem auta za 100 000. niewazne. wazne jest to, ze potrafie skrytykowac wlany zakup i nie ide w zaparte ze kupilem cos i chocby nie wiem co to jest to zajebiste bo nie jest !!!! . niestety ale na zajebiste auto nie mam jeszcze kaski wiec kupuje to na co nie stac. po drugie byl to swiadomy wybor wlasnie z uwagi na kwestie bepieczenstwa.
jak juz kolega "paffcio zrownowazony psychicznie" powiedzail kazdy ma prawo do wlasnej oceny i ja taka mam. auto nie jest warte swoich pieniedzy i tyle. a dlaczego ? chociazby dlatego ze kupujac auta za 100 000 nie mozna do niego pakowac imitacji aluminium bo to zenada.
reasumujac. kupilem bo chcialem, usterki nie sa jakies masakryczne ale sa. byc ich nie powinno. wkurza nie to, ze moj czas jest wiecej wart niz zasrane drobiazgi w tym aucie ale raz w miesiacu auto dwa dni stoi w serwisie.
a wracajac troche obok tematu do szanownego kolegi bez usterke na psychice. zmartwie cie na noc ale nie masz auta w klasie wyzszej premum i chocbys nie wiem co pisal mondeo na takie obecnie nie przerobisz.
no coz. jezdze dalej, ciesze sie ze mam ladne auto, niedrogo zaplacilem, da sie zyc.
kicek jest offline   Odpowiedź z Cytatem