Cytat:
kolega popłynął.....trafiłem w czuły punkt. no cóż. nie chcialem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
eeeee nawet nie chce mi się odpowiadać...krótkie info o tej wspaniałej, cudownej mazdzie...
Topowy sedan (2.0 MZR-CD 140KM) ma silnik w dieslu z konstrukcją z lat 50'tych, jak fordowski 1,8...pojedynczy wałek w bloku...bagażnik o kilkadziesiąt litrów mniejszy, brak radaru, IVDC, i takich bajerów jak voice command, podgrzewana szyba przednia czy kanapa z tyłu...nawet w opcji...
acha, a te sreberka w środku to również nie jest aluminium...
zakładam że dla Ciebie ta nieosiągalna mazda to już premium, tak?
IMHO Twoja opinia wkurza mnie nie dlatego, że coś Ci się nie podoba, czy, że na coś się uskarżasz, tylko dlatego, że wypowiadasz się
GENERALIZUJĄC na tej podstawie i wypowiadając niczym nie uzasadniony osąd, że wszystko w takim razie w tym samochodzie, łącznie z nim samym jest do d..y a
TO nie ma to nic wspólnego z krytyką a jedynie malkontenctwem.
PS. Zanim nastąpi kolejna bzdurna odpowiedź, zwracam uwagę: nie chodzi mi o Twoją opinię a o generalizowanie, uogólnienie, które nie ma nic wspólnego z rzeczywistością...zakadam, że wyniki sprzedaży mondeo w ostatnim czasie również nie będą dla Ciebie argumentem, że chyba jednak takie zupełnie do d...y to to auto nie jest
PS2. Jeżeli zadasz sobie trud to zobaczysz, że jeżeli chodzi o niedoróbki czy usterki w tym modelu, to chociażby z faktu, że jeżdżę nim już blisko 2 lata dostrzegam je i wielokrotnie na tym forum o nich pisałem więc raczej kulą w płot trafiłeś a nie w punkt.
PS3. konfigurator A4, z wyposażeniem i silnikiem analogicznym do mojego mondziaka wypluł cenę 214 kzł...jakieś pytania?