Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 30-06-2009, 23:21   #84
ernestpierwszy
ford::advanced

Model: Mondeo IV - automat
Silnik: 2.0 TDCi-140KM Vmax-208 km/h
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał Ravic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...poza tym z tego co mówi kolega ernestpierwszy - fajnie to hula z conversem
Potwierdzam. Przetestowałem flasha o pojemności 1GB, na którego wrzuciłem katalog z 10 plikami WMA. Nie pamiętam tylko czy wybrałem wejście USB na panelu radia czy w converisie, ale to chyba wszystko jedno. Ważne, że przez USB radio widzi pliki WMA/MP3 i bez problemu je odtwarza.
Dziś w warszawskich korkach testowałem sterowanie głosem i rozmowy przez telefon. Wszystko idealnie, jakość dźwięku z telefonu bardzo dobra, nie trzeba wrzeszczeć, jest idealnie. Tylko raz radio nie widziało mojego telefonu, nie wiem dlaczego, może to wina telefonu (po wyłączeniu i włączeniu też nie widział - wybrałem na panelu radia telefon, wyświetliło brak aktywnych telefonów i po jakiś 10 sek. pojawił się i działał).
Muzyka z MP3 z płyty gra bardzo dynamicznie. Nie wiem tylko, która funkcja w radiu odpowiada za taką samą głośność urządzeń. Po przełączeniu na radio jest za głośno, ale pewnie czegoś nie doczytałem w instrukcjach.
Edit: Sprawdzone na SONY 6CD MP3 - model SOCD6X

bez samochodu

Ostatnio edytowane przez ernestpierwszy ; 01-07-2009 o 00:02
ernestpierwszy jest offline   Odpowiedź z Cytatem