Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 02-07-2009, 09:45   #91
zdzislaw22
ford::average

Model: monde
Silnik: 20
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał glucosum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
"Niech Pan ześle wszystkie plagi egipskie na ..." Autoryzowanego Delera
Forda w moim mieście........Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Przychodze o ludzkiej godzinie, mam wykaz części potrzebnych do doinstalowania BT i dowiaduję się że Pan nie będzie tracił na to 2 godziny ? ? ? ?
Krótkie negocjacje przyniosły efekt. Pomoże mi ale sprawdzi tylko 2 numery ?#?#?#? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To daje mu nr vin a tu brak noty katalogowej..... To podaje nr części a tu zonk. Mają Cata tylko w wersji HTML i szukać mogą tylko nr Finis.......

Posumowanie. Straciłem godzine, nic nie załatwiłem.
Miał ktoś może więcej szczęścia i zna aktualne ceny?
Jak dokupujesz części to po numerze VIN nic nie znajdzie, bo przecież twój samochód nie ma modułu. Taki to "inteligientny" system mają, co wie jaka część do twojego samochodu pasuje. Pan powinien wejść w ogólny katalog mk4.

Swoją drogą to dealera masz przedniego. Ja swojemu zawracałem d... przez 3 miesiące różnymi rzeczami do sprawdzenia i nie miał żadnych problemów.
zdzislaw22 jest offline   Odpowiedź z Cytatem