Temat: [Mondeo 2000-2007] Ratujcie, nie zarobię na opony...
View Single Post
Stary 04-07-2009, 02:04   #13
Starwarrior
ford::advanced

Model: Mondeo Ghia X mk3
Silnik: 2.0TDDI
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Ratujcie, nie zarobię na opony...

Cytat:
Napisał IrO Nick Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
owiedzcie, jeśli zakładaliście 205/65/16, czy takie gumy mieszczą się w błotnikach, to może skuszę się na 2 takie przy następnym pechu.
Pewnie że się zmieszczą... jak kupowałem swojego to miał 225/45/18, ale alusie byly strasznie dojechane i wzór miały niepasujący do sylwetki auta, a ze dostałem komplet fabrycznych 17ek razem z autem (w super stanie, tylko opony lyse, mam je na zdjęciu w awatarze) to pogoniłem 18, za kase co dostalem kupilem nowe opony na 17 i jeszcze mi zostalo... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chyba że nie miałeś na myśli szerokości opony, tylko wysokość koła, ale z tego co pamietam to fabryczne 18ki maja profil 40 więc te były trochę wyższe niż powinny a nie było z nimi problemów...

Po remapie: 141KM 324,6Nm

Ostatnio edytowane przez Starwarrior ; 04-07-2009 o 02:25
Starwarrior jest offline   Odpowiedź z Cytatem