Odp: Doposażanie
Ręczny zaciąga się troszkę inaczej (jestem przyzwyczajony w nowym Berlingo 3 osobowym którym jeżdżę w pracy zaciąganie ręcznego też jest kłopotliwe) kwestia przyzwyczajenia, przymocowałem go do obudowy ręcznego, ściąłem cały ten plastik i wywierciłem otwory, przymocowałem za pomocą śrubeczek. Troszkę to pracuje ale nie będzie się przecież nikt na tym wieszał, najwyżej jak zajdzie taka potrzeba to przymocuje bardziej stabilnie, stwierdzę to po przejażdżce która odbędę jutro rano do pracy, o wrażeniach napiszę jutro wieczorem, na sucho siędzi się o wiele wygodniej niż bez podłokietnika. No i co najważniejsze nie ma problemy z dostaniem się do regulacji położenia oparcia. Może jest też mały minus nie można podłokietnika odchylić do tyłu, ale jak ktoś chce można pokombinować coś z jakimiś zawiaskami. Z dodatków (nie mam zdjęć) zamontowałem dziś w bagażniku uchwyty na siatkę, siatka będzie znajdowała się na końcu bagażnika żeby klamoty nie wyleciały jak będę otwierał bagażnik półka nie będzie podnoszona, bo będą na niej leżeć lekki rzeczy.
Zapomniałem dodać pdłokietnik ma regulowaną wysokość i można go przesunąć do przodu lub do tyłu choć jest to troszkę kłopotliwe, ale nie reguluje się przecież podłokietnika co chwile.
Ostatnio edytowane przez Yaro ; 04-07-2009 o 19:31
|