View Single Post
Stary 06-07-2009, 07:51   #755
Schem
ford::professional

Model: Jeep Grand Cherokee
Silnik: 4.0 I6
Rocznik: 1994
Domyślnie Odp: [MK3] [MK4] CHIP TUNING

A ja założyłem ten filterek od SVT Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na 5 biegu od 80 (2000 rpm) do 180 (normalnie to na 4 idzie do 180, ale chciałem sprawdzić dół) jedzie o 2 sekundy lepiej. Nie wiem, czy to błąd pomiaru, czy temperatura... ale odcinek trasy ten sam.
Góra chyba podobnie (dupochamownia nie odczuwa - albo mam dupę za twardą na takie subtelne zmiany), ale dół się poprawił... od 1500 rpm zaczyna jechać... jak diesel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tyle, że jedzie do 6700 rpm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do maksów... nie jestem przekonany, że jest jakaś poprawa straszna...

Ale najfajniejsza zmiana, to dźwięk.
Przy lekkim i średnim otwarciu przepustnicy, jest jak było. Cichutko i kulturalnie.
Ale przy pełnym otwarciu jest bulgot i ryk. To jeszcze nie V8, ale już koło mustanga V6 mogę stać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jakby z 5 litrów miał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Można dzieci straszyć na przejściu...
Żona po trasie 2x150 km wczoraj, najpierw mówiła, że wiocha (zanim z Krakowa wyjechaliśmy), ale z czasem się zaczęła uśmiechać pozytywnie... wiecie, te ciarki po plecach i nie tylko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Fordy otaczają mnie
Schem jest offline   Odpowiedź z Cytatem