Cytat:
Panowie był ktoś z was na Tall Ships' Races? Jak wrażenia? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do mnie w piątek zjechała się rodzina z za Warszawy no i jednak się wybrałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Muszę powiedzieć że żałowałbym jakbym nie pojechał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Impreza pierwsza klasa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jak Wasze wrażenia?
|
Tak byłem. Wrażenia wizualne jak najbardziej pozytywne. Parade żaglowców oglądałem ze statku, z brzegu widok był chyba nie za bardzo, a to z tego powodu, że ludzi było dużo.
Pokaz żaglowców pod pełnymi żaglami wygladał pięknie.
Noo ale nie do końca wszystko było ok. Moje zdanie jest takie, że za rejs 2 godzinny pomiędzy statkami płacić 100 zł za osobe, bez względu na wiek to grube przegięcie. Na statku ścisk ludzi jeden na drugim, zero komfortu, jak sardynki. A za wode mineralną 0,5 l płacić 5 zł to żenada nie wspomonając o drożyźnie na każdym kroku. Nie ma to jak dorobić sie na turystach.