Cytat:
potwierdzam, mnie Ford Partner w Krakowie olewał dość długo w tym temacie. W końcu wkurzony poprosiłem grzecznie o sporządzenie pisma z odmową wykonania naprawy, tj. wymiany reflektorów (a mam zwykłe). Wtedy nagle okazało się, że trzeba po raz kolejny zapytać Ford Polska co on na to Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zgodziłem się na takie rozwiązanie .. i pojechałem do Wikar, gdzie po oględzinach wymienili reflektory praktycznie od ręki. .. a po dwóch tygodniach w Ford Partner czekała na mnie druga para Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie wiem co lepsze, bo teraz już jeden z tych wymienianych reflektorów zaszedł na szaro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i znów reklamacja - gdzie jest kontrola jakości !!
aha ale w Wikarze dowiedziałem się że na brudne ksenony jest oficjalna akcja serwisowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak jest ktoś zainteresowany to mogę pokopać po paierach, bo chyba nawet coś mi wydrukowali wtedy w temacie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
pewnie. Jeśli możesz to odszukaj o tej akcji. zawsze to większa możliwość negocjacji. Moje mają smugi od środka ( odbiór 15 stycznia b.r.) ale poczekam gdyż prawdopodobnie nie są jeszcze do wymiany. Może w końcu zaprojektują niebrudzące.