A oto 2 programy robione w Vtech.
Kolor czerwony to oryginal
czarny to street
a fioletowy to killer
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Martwi mnie tylko jedna rzecz że przy chipie street moment w przedziale do 2tys obrotow jest gorszy od oryginalnego.
Dzisiaj jezdzilem na obu programach i i killer jest wyśmienity natomiast street raczej bezuzyteczny ze wzgledu ze na niskich obrotach bardzo kiepsko sie zbiera - jeździ mi sie raczej gorzej niz na oryginalnym.
Jedno moje spostrzezenie prze programie killer to takie ze jak jade na piatym biegu przy obrotach 1500 obr/min
i mocno depne to czuje takie jakby drgania na silniku w przedziale do 2000 obr/min a potem to mija.
Natomiast jak jade około 40km na godz na drugim biegu i mocno depne to koła zaboksują - wrazenia jak na wyscigach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Będę prosił Vtech aby cosik poprawili w programie street abym cieszył sie i tym programem i go uzywal jadac w tresę. Tylko nie wiem czy da sie cosik modyfikowac zdalnie (mam urzadzenie rts do wgrywania programow)
Najlepiej by było jakby Vtech zdalnie zmodyfikował mi oba programy aby moment w przedziale do 2000tys obr był wiekszy o przynajmniej 10 Nm od oryginalnego - to mnie najbardziej trapi bo przeczytałem ten wątek i porównywałem wykresy i własnie w tym przedziale wychodzi czasami nawet gorzej niz w silniku 1.8 TDCI., a zawsze gorzej niz w 2.0 TDCI - proszę o porady.......
Zastanawiam sie jak jest liczony sredni moment skoro na programie killer wynosi on 291 a na programie street 293 przy czym program killer na wykresie jest w calej szerokosci wyzej niz w programie street