Cytat:
bo g... się nie kupuje
albo kupujesz tanio i płaczesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
albo kupujesz drożej i masz jakiś czas spokój Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Tak, ale wygląda na to że Ty kupujesz zawodowo, a większość ludków po prostu się nie zna, albo została oślepiona błyskiem nowego lakieru ("panie to nie nowy lakier, myty i woskowany był co tydzien zaraz po powrocie z koscioła"), przebiegiem cofniętym o 300000km ("co niedzielę do Kościoła tylko jeździł") itd., itp...
Ja widziałem co polacy tutaj za cyrki robią... Pojechałem na szrot z kolesiem za chłodnicą klimy do passata. Na szrocie stała laweta na polskich blachach (jeszcze pusta) do przewozu 4 aut,. po jakiś 2 godzinach wracamy do auta z wymontowaną na złomie chłodnicą i co widzimy??? 6 aut na polskiej lawecie... Same lepsze fury (np S-klasa z 2006) ale wszystkie z kategorii C, czyli kwalifikujące się do rozszerzonego przeglądu powypadkowego, generalnie auta orzeczone jako szkoda całkowita...
Pytacie pewnie jak na miejsce 4 weszło 6 aut??? Zwyczajnie przecieli je na pół i postawili półówki w pionie...
Wdałem się w gadkę z jednym z rodaków i mówię:
na części bierzecie?
Spojrzał na mnie jak na idiote i mówi: jakie częśći? Na przekładke.
na to ja : przecięte na pół???
a on: no i co że przecięte???
Nie muszę chyba tego komentować... Auta oczywiście szły do polski, a potem pewnie piękne i błyszczące wabiły nowych właścicieli okazyjną cena i "super" stanem technicznym...