Kolego Heon daj sobie na wstrzymanie, sam jestem wielkim przeciwnikiem przerabianiu lamp na tzw ksenony, po prostu już mi się nie chce walczyć z wiatrakami.
Masa wylanych słów pójdzie i tak w błoto, bo jak jeden z drugim umyśli sobie, że do superhiper ksenona potrzebuje li tylko żarówek to i tak to zrobi - zamówi hid-kit z allegro za 150zł (lub nawet za 800, to bez znaczenia) i wsadzi go w odbłyśniki.
Mniejszym złem (co nie znaczy, że są święci) są osobnicy pakujący owe hidy do lamp soczewkowych, które i tak nie są dostosowane do tego źródła światła.
Takimi oto prostymi sposobami ludzie "tjuningujom" swoje autka, zamiast włożyć część tych pieniędzy w porządne żarówki, a resztę dołożyć do fajnych głośników, zamiast "buszmenów"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS. U mnie tkwi ori ksenon Hella na D2S, taki jaki wyszedł z fabryki - łącznie ze spryskiwaczami, poziomowaniem, welurowymi dywanikami, sportowymi wycieraczkami i książką Mojżeszową na tylnym siedzeniu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdr