View Single Post
Stary 09-07-2009, 20:35   #767
trtami
ford::advanced

Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI, 140KM
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: [MK3] [MK4] CHIP TUNING

Cytat:
Napisał trtami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Martwi mnie tylko jedna rzecz że przy chipie street moment w przedziale do 2tys obrotow jest gorszy od oryginalnego.

Dzisiaj jezdzilem na obu programach i i killer jest wyśmienity natomiast street raczej bezuzyteczny ze wzgledu ze na niskich obrotach bardzo kiepsko sie zbiera - jeździ mi sie raczej gorzej niz na oryginalnym.

Będę prosił Vtech aby cosik poprawili w programie street abym cieszył sie i tym programem i go uzywal jadac w tresę. Tylko nie wiem czy da sie cosik modyfikowac zdalnie (mam urzadzenie rts do wgrywania programow)

Jednak Vtech to porządna firma pogadałem dzisij z nimi i na jutro bede mial poprawiony program. Okazało się ze da sie to załatwić elektronicznie e-mailem wiec każdemu polecam urzadzenie- programator RST z dwoma programami zrobionymi w Vtechu w Krakowie.

A tak przy okazji to dzisiaj wyskoczył mi bład P2463 i okazało sie że jest to zaniczyszczony filtr dpf (czasteczek stałych). Oczywiscie programatorem wykasowałem bład i wszystko wrociło do normy ale trzeba jakoś ponoć przepalic ten filtr - Czy ktoś sie orientuje jak to zrobić?