View Single Post
Stary 13-07-2009, 17:46   #575
Lulu
ford::beginner

Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI 115KM
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Podkarpacki spam ...

Cześć wszystkim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na żadnych poprawinach nie byłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko wróciłem dopiero o 4 i całą niedzielę byłem przymulony.
Czy się spisałem? To był pierwszy ślub na jakim byłem (nie liczę tego jak kuzynka 10 lat temu brała bo nawet średnio go pamiętam) i robiłem foty i sam siebie oceniam tak 5/10. Zrobiłem parę głupich błędów, część kadrów mogła być lepsza, ale ogólnie jest ok Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wnerwili mnie tylko 'młodzi' - najpierw ugadałem się, że robię też przygotowania, a jak przychodzę to Pani Młoda już ubrana :/ Miał być też plener (wczoraj lub dziś) , ale Pan Młody nie miał ochoty czekać, aż żona się ubierze w suknię, jechać gdzieś tam, tracić czas.... Nie pojmuję ludzi....chcę im za darmo dać pamiątkę tego wyjątkowego dnia, a tu takie podejście...