Słuchaj no mój ford ma zrobione 200 tys także wymiana samej dwumasy jest bez sensu szczególnie że aby dostać się do sprzęgła to trzeba nieźle się napocić m. in. ściągnąć kołyskę nie mówiąc już o wyjęciu skrzyni, więc jak wymieniać to cały komplet + jeszcze łożysko więc wydatek nie bagatela ze 2300 za części + robocizna prawie 3000 zł, także to są spore pieniądze których mi szkoda dać na auto którym czy będzie miała nowe czy używane sprzęgło i tak nie będę nim jeździł dłużej niż następny rok bo po prostu się do niego zraziłem, przed nim miałem mazdę 323F z 2001 (oczywiście wiem że mazda również należy do stajni forda) jeździłem nią 1,5 roku zrobiłem ponad 60 tys, i wydałem na nią 1000 zł na olej, filtry, opony klocki hamulcowe i łączniki stabilizatorów bo te na polskich drogach to padają jak kasztany z drzew, i ja właśnie szukam takich aut którymi można pojeżdzić dwa lata i sprzedać kupić następne,
Cytat:
Byłbym bardzo wdzięczny za podanie kontaktu, coś mi sie wydaje że czeka mnie niezły wydatek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , to chyba ostatni ford w moim życiu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Witaj w klubie