View Single Post
Stary 13-07-2009, 21:56   #1031
siteman
ford::advanced

Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

Cytat:
Napisał mazik73 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie zgadzam się, jest o wiele dokładniejsza. W 2007 nie było np. większości autostrady A2, w 2008/9 jest cała, wiele lokalnych dróg wokół Warszawy zaistniało, kategorie dróg są lepiej oznaczone, co powoduje, że algorytm nawigacji lepiej sobie z nimi radzi.
Nie mówiąc już o krajach-sąsiadach. Wreszcie nie da się zgubić. A Chorwacja poprawiona znacznie, wszystkiej jej autostrady i drogi lokalne baaardzo aktualne.
Jeżdżę ją od 2 miesięcy i poznałem jej wszystkie zalety. Jest tak aktualna jak Toyoty i na dodatek gada. Więc nie ma co się zastanawiać tylko brać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kolego a sprawdź, jaką wersję mapy podaje Ci Denso ....ja mam 2008/2009 ale Denso pokazuje mi 2007/2008....to jest ta sama mapa...(pokazywało, bo udało mi się wyreklamować-oddać).Zgadzałoby się to z info, jakie dostępne jest na stronie Navteq-a.Nie ma nowszej mapy do Forda, jak 2007-2008. Nowsze nie obejmują Polski.
Jest nowsza Jaguarowska.

Ostatnio edytowane przez siteman ; 14-07-2009 o 20:18
siteman jest offline   Odpowiedź z Cytatem