View Single Post
Stary 14-07-2009, 20:20   #17
maestro06
ford::professional

Model: Mondeo MkIII
Silnik: TDDI by VTECH
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Monster Truck Opole 2009 17-18-19 lipca

Cytat:
Napisał ciupaga28 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sie ma.
Moja odpowiedz na Twój post miała charakter raczej życzliwy niż obrazliwy. Więc zle mnie zrozumiałeś. Chciałem podkreślić , że jesteś z Opola i na zlot masz niedaleko. Nie wiem z jaką " Warszawką " miałeś okazję się spotkać , Ale jakbyś poczytał kilka moich postów dotyczących spotów i zlotów wiedziałbyś jakim szacunkiem traktuję przyjezdnych to zmieniłbyś zdanie. Także przyjacielu bez urazu z mojej strony. Może jak się poznamy to zmienisz zdanie. Może być ?
Pozdrawiam.
Aaaa to PRZEPRASZAM najmocniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zatem zapraszam do Opola Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hehe Maćku przed Tobą nic się nie ukryje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdr
maestro06 jest offline   Odpowiedź z Cytatem