Bad-i - widzę, że zarzuciłeś temat w dwóch miejscach więc odpowiem i tutaj....
Skąd takie podejrzenia? W swoim egzemplarzu mam bixenony czyli palniki xenonowe z dodatkowymi przesłonami realizującymi funkcję przełącznika świateł mijania i drogowych. Dodatkowo lampy są wyposażone w reflektory świateł długich zrealizowane z wykorzystaniem zwykłych żarówek żarnikowych, potrzebne aby mignąć długimi gdy wyłączone są światła mijania (xenony). W lampach są też statyczne reflektory doświetlające zakręty ale to odrębny temat.
Jeżeli myślisz, że powinny być odrębne palniki do świateł mijania i długich to chyba jesteś w błędzie - raczej nie stosuje się takich rozwiązań ze względu na kilkusekundowe opóźnienie jakiego palnik potrzebuje na osiągnięcie pełnej sprawności i ograniczoną żywotność często włączanego/wyłączanego palnika.
Podsumowując - nie wiem co jest teraz w ofercie/cenniku ale kupując auto w połowie 2007 miałem dostać bi-xenon i dostałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Audi A6 Allroad 55 TDI C8 2019 3.0 TDI + mod by MOTOTRONIK >> 393KM 830Nm