Facet, który proponował jazdę próbną był z B.M. ale z Mogileńskiej nie z Opłotków.Ogólnie uważam, że to kicha, że Ford nie ma na jeździe próbnej samochodów demonstracyjnych z automatem. Albo sam uważa, że są słabe i nie przekonają do siebie klientów (za dodatkowe 11k, tak na marginesie to spora dopłata, VW woła jakieś 7k z DSG) albo co bardziej prawdopodobne samochody demonstracyjne to tak na prawdę samochody, którymi jeździ cała wierchuszka salonów i specyfikacje samochodów są robione pod nich a nie pod gusta potencjalnych klientów. Jak chcą sprzedać coś czego klient nie może zobaczyć????
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Człowiek, który umożliwił mi jazdę próbną sam miał ten sam problem, chciał automat a nie mógł się przejechać, dzwonił nawet do W-wy ale też nic nie mogli zrobić lub mieli to w pompie.
Co do samej jazdy to zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, w DSG od VW jest coś nienaturalnego (tydzień temu jechałem Passatem 170km CR z DSG) jest płynnie ale czegoś tam brak, moim zdaniem jest za idealnie. Czy automat Ford'a to zbyt duży kompromis? Rzecz gustu....no ale spalanie jest zbyt duże z pewnością....