Cytat:
Facet, który proponował jazdę próbną był z B.M. ale z Mogileńskiej nie z Opłotków.Ogólnie uważam, że to kicha, że Ford nie ma na jeździe próbnej samochodów demonstracyjnych z automatem. Albo sam uważa, że są słabe i nie przekonają do siebie klientów (za dodatkowe 11k, tak na marginesie to spora dopłata, VW woła jakieś 7k z DSG) albo co bardziej prawdopodobne samochody demonstracyjne to tak na prawdę samochody, którymi jeździ cała wierchuszka salonów i specyfikacje samochodów są robione pod nich a nie pod gusta potencjalnych klientów. Jak chcą sprzedać coś czego klient nie może zobaczyć???? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Człowiek, który umożliwił mi jazdę próbną sam miał ten sam problem, chciał automat a nie mógł się przejechać, dzwonił nawet do W-wy ale też nic nie mogli zrobić lub mieli to w pompie.
Co do samej jazdy to zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, w DSG od VW jest coś nienaturalnego (tydzień temu jechałem Passatem 170km CR z DSG) jest płynnie ale czegoś tam brak, moim zdaniem jest za idealnie. Czy automat Ford'a to zbyt duży kompromis? Rzecz gustu....no ale spalanie jest zbyt duże z pewnością....
|
Abstra***ąc od Forda jako Forda... w pamięci zachowałem dwóch ludzi z B.M. (Opłotki i Mogileńska) i ich daleko idącą pomoc i cierpliwość w tym temacie i nie tylko w tym. Byłem bowiem klientem dosyć wymagającym (i nadal nim pozostaję), często zmieniającym specyfikację produkcyjną. Zanim zamówiłem maksia zrobiłem o ile pamietam aż 5 jazd próbnych różnymi autami: s-max, galaxy i mondeo.
Fakt, że brak pewnych wersji demonstracyjnych źle świadczy o Fordzie jako takim (a raczej o jego generalym importerze).
Jazdę wykonałem dzięki przychylności jednego z klientów B.M.... to cenne, ale tak to nie powinno wyglądać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To nie pierwsze nowe auto, które kupiłem ale nie zawsze sprzedający ma tyle cierpliwości aby sprzedać coś więcej niż to co ma w salonie lub na parkingu obok...
Co do skrzyni, obstaję przy swoim, ale każdy ma swoje odczucia.
Co do jej ceny - tu chyba będziemy zgodni, jazda po bandzie na maksa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (jak i z ceną za te ich skóry).
Tak przy okazji...jakoś mam przeczucie, że wraz z liftingiem dwusprzęgłowa skrzynia zawita i do maksia...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.