Temat: [Mondeo 2007-2014] dlaczego w podpisach macie bixenony
View Single Post
Stary 16-07-2009, 09:40   #50
Bad-i
ford::beginner

Model: Mondeo TS
Silnik: 2.5 T
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: dlaczego w podpisach macie bixenony

Cytat:
Napisał rimbambito Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja jedyny efekt to zauwazylem majac ksenony ze wlaczjac dlugie zapala sie zarnik halogenowy i nie zuwazylem aby zadna przeslona sie otwieralaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jutro sprawdzeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

i o tym własnie pisze, jeżeli tak masz to taki z tego bixenon jak z koziej dupy trąbka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ja mam identycznie, jedyne co dobre to ze zorientowałem sie w pierwszy wieczor po odbiorze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (oczywiscie to tez bylo spowodowane tym ze wczesniej jezdzilem VW z bixenonem a tam to zupelnie inaczej dzialalo)
Bad-i jest offline   Odpowiedź z Cytatem