Temat: [Mondeo 2007-2014] dlaczego w podpisach macie bixenony
View Single Post
Stary 16-07-2009, 13:24   #80
keisim
ford::professional

Imię: Michał
Model: Audi A6 Allroad C8
Silnik: 3.0 TDI 349KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: dlaczego w podpisach macie bixenony

Cytat:
Napisał ernestpierwszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...Muszę podjechać do ASO i wyłączyć te debilne ustawienie włączonych świateł w położeniu "0" pokrętła świateł.
Nie polecam, będziesz miał problem z podświetleniem Conversa - jak ustawisz w dzień na max to w nocy będzie raził, jak przyciemnisz w nocy to w dzień będzie za ciemny. Pozostanie Ci kręcenie gałką od jasności podświetlenia co wygodne nie jest. Ja przy odbiorze poprosiłem o nie włączanie świateł skandynawskich.. bo nie. Jednak po problemach z podświetleniem włączyłem "skandynawa" i jestem zadowolony, w niczym nie przeszkadza, nigdy nie miałem problemów z zawieszaniem układu samopoziomowania, etc. Wsiadam, wciskam sprzęgło, wciskam Power i jazda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Odpalam od razu przy pierwszym wciśnięciu Powera, nie widzę powodu do wykonywania tego na raty (najpierw zapłon potem odpalanie) jak robią niektórzy.

Paffcio, zbiegliśmy się w czasie z odpowiedzią Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. BTW... nie pisz o odpalaniu tylko o bi (albo nie bi) ksenonach.. bo nie ukrywam, że oczekuję na Twoją, jak zwykle rzeczową, opinię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez keisim ; 16-07-2009 o 13:30
keisim jest offline   Odpowiedź z Cytatem