Temat: [Mondeo 2007-2014] dlaczego w podpisach macie bixenony
View Single Post
Stary 16-07-2009, 15:55   #106
ernestpierwszy
ford::advanced

Model: Mondeo IV - automat
Silnik: 2.0 TDCi-140KM Vmax-208 km/h
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: dlaczego w podpisach macie bixenony

Cytat:
Napisał keisim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie polecam, będziesz miał problem z podświetleniem Conversa - jak ustawisz w dzień na max to w nocy będzie raził, jak przyciemnisz w nocy to w dzień będzie za ciemny. Pozostanie Ci kręcenie gałką od jasności podświetlenia co wygodne nie jest. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sprawdziłem i masz rację... To ustawienie "0" daje komfort jazdy w dzień z mocno rozjaśnionym conversemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do odpalania auta, to robię wg instukcji przerwę przy naciskaniuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale jakoś nie widzę tej ikonki od świec żarowych, więc może nie trzeba w lato czekaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziś miałem zonka innego, ja naciskam POWER a tu nic, znowu i nic... zlałem się zimnym potem i... aaaaaaaa hamulca nie nacisnąłem ROTFL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Za gorąco dziś jestGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS
Uwielbiam ksenony (jakie by nie były) - wszyscy uciekają z lewego pasa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

bez samochodu
ernestpierwszy jest offline   Odpowiedź z Cytatem