Cytat:
Nie polecam, będziesz miał problem z podświetleniem Conversa - jak ustawisz w dzień na max to w nocy będzie raził, jak przyciemnisz w nocy to w dzień będzie za ciemny. Pozostanie Ci kręcenie gałką od jasności podświetlenia co wygodne nie jest. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Sprawdziłem i masz rację... To ustawienie "0" daje komfort jazdy w dzień z mocno rozjaśnionym conversem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do odpalania auta, to robię wg instukcji przerwę przy naciskaniu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale jakoś nie widzę tej ikonki od świec żarowych, więc może nie trzeba w lato czekać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziś miałem zonka innego, ja naciskam POWER a tu nic, znowu i nic... zlałem się zimnym potem i... aaaaaaaa hamulca nie nacisnąłem ROTFL
Za gorąco dziś jest
PS
Uwielbiam ksenony (jakie by nie były) - wszyscy uciekają z lewego pasa