Słychać przekaźnik w kabinie i "stukanie" pod maską - zakładam, że to od przesłon... a jeżeli od przesłon to chyba w obu lampach a nie tylko jednej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
BTW, czy ktoś zauważył na moim filmiku czarny, niedoświetlony pas na środku? Nie wiem jeszcze co to ale siedzi w lewym ksenonie i przysłania jego wiązkę. Dzisiaj byłem w ASO bo po weekendzie kończy mi się gwarancja - otworzyli zlecenie i mają się tym zająć w przyszłym tygodniu. Przez weekend profilaktyczne zaglądnę tam sam, może cosik znajdę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... bo jakoś niepewnie się czuję myśląć, że ASO będzie grzebało w środku w lampie...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Audi A6 Allroad 55 TDI C8 2019 3.0 TDI + mod by MOTOTRONIK >> 393KM 830Nm