Temat: [Mondeo 2007-2014] lakierowany dach-oszukany przez salon
View Single Post
Stary 21-07-2009, 17:20   #145
Panki
ford::beginner

Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 diesel
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: lakierowany dach-oszukany przez salon

Cytat:
Napisał VoyTasS Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I jak tam sprawa z TVN i FP?
Bo z ciekawoscią czekam na odpowiedzi...
witam,

no cóż. sprawa nie wygląda jak na razie zbyt ciekawie. napisałem do TVN Turbo, Interwencja Polsat oraz gazety Auto-Świat. TVN nie odpowiedziało nawet raz mimo moich kilku e-maili. Interwencja nawet raz natomiast redaktor z Auto-Świata napisał do mnie, że sprawą się zajmie. Wysłałem mu opis sprawy i zdjęcia. I jak na razie sprawa ucichła. Tłumaczę sobie, że to wina wakacji, sezon urlopowy i tyle. Czekam cierpliwie do września, zobaczymy. Pani Grażyna M z FP odpowiedziała, że naprawa gwarancyjna mi nie przysługuje bo nie jest to uszkodzenie np podczas procesu produkcyjnego. I tyle. Wg niej sprawę może załagodzić dealer jako naprawę w tzw "dobrej woli dealera"
Jednak powoli mam już dość tego tematu i coraz bliższy jestem decyzji o naprawie u dealera i sprzedaży tego cuda techniki z lakierowanym dachem.
Mam już dość forda i tych wszystkich problemów. Są ważniejsze sprawy, choćby.... zdrowie.
Do sądu nie mam zamiaru składać sprawy szczególnie po wizycie w prokuraturze. Totalna zlewa.

Takie są w Polsce realia. Jak możesz liczyć....licz tylko na siebie.

Pozdrawiam...

Ostatnio edytowane przez Panki ; 21-07-2009 o 17:23
Panki jest offline   Odpowiedź z Cytatem