View Single Post
Stary 24-07-2009, 13:53   #1
corneliusab
ford::expert

Model: S-Max Titanium S / Kuga Individual
Silnik: 2.5 T 220 PS / 2.5 T 200PS
Rocznik: 2009 / 2009
Domyślnie Ogrzewana przednia szyba - dołożenie instalacji

Chcialbym zalozyc ogrzewana szybke przednia, z tego co u siebie w aucie ogladalem, mam czesc instalacji czyli od wlacznika do skrzynki bezpiecznikow, pozostalej czesci raczej nie mam gdyz w skrzynce bezpiecznikow przy aku na pozycji E nia mam zadnego kabla. Pozycja E w tej skrzynce jest na bezpiecznik 50A. Wiem juz, ze instalacja mk5/6 i mk7 sie rozni, w starszych essach byla na dwoch przekaznikach, a mk7 jest na jednym, ktory znajduje sie za lub nad aku. Dowiedzialem sie rowniez, ze ten przekaznik sterujacy kolo/za aku jest szary ale niestety nie wiem jaki numer on ma miec i ile nozek. Chcialbym zdobyc oryginalne kostki, mysle, ze nie bedzie z tym wiekszego problemu, tylko dokladnie tez nie wiem jak one wygladaja, w szczegolnosci te, ktore lacza sie z szyba. Dostac taka czesc instalacji to jest wyzsza szkola jazdy wiec myslalem zeby samemu ja dorobic no i tu pytanie do Was czy ktos juz cos takiego robil, moze ma ktos jakis/es schemat/y jak to zrobic, moze ktos ma lub moglby zrobic jakies fotki takiej instalacji, dzieki z goryGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam

corneliusab jest offline   Odpowiedź z Cytatem