kazdy kto jezdzil nim chociaz troche to wie ze wystarczy zalozyc zimowki na felgach 14' i niewielkie przeszkody wala w podloge.stad moje pytanie bede robil calkowity remont zaawieszenia i zastanawialem sie nad nizszymi sprezynami czytalem na forum ze kilka osob ma i jezdzi na takich wiec moze jednak nie jest tak zle jak sie wydaje a ja mam problemy bo mam sprezyny uwaga jeszcze fabryczne a autko jakies 450tys zrobilo i to w 3/4 tego przebiegu na zaladowanym na maxa bagazniku i tylnej kanapie wiec sa juz pewno tak miekkie ze autko lezy praktycznie na samym dole amorki tez juz dawno umarly wiec zakladajac nowe twardsze sprezyny obnizone o ok 40mm nowe amory to w praktyce to obnizone zawieszenie moze lezec tak samo albo nawet wyzej niz to moje ??nie wiem dlatego prosze o jakies wskazowki zwlaszcza osob ktore maja obnizony zawias w mondeo .
dodam ze sa jeszcze progi i nizsze zderzaki hehe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
chyba ze zanim sie obnizy zawias trzeba miec wieksze felgi np 17'??narazie mondeo stoi na 15'(narazie)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.