View Single Post
Stary 25-07-2009, 14:19   #16
dax6666
ford::beginner

Model: Mondeo Ghia Sedan
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 15.12.2004
Domyślnie Odp: POSYPAŁ MI SIĘ SOFT W DENSO

Witam ,
jestem nowym uzytkownikiem Forum. Chce pozdrowic wszystkich uzytkownikow Fordow.

A teraz o problemie. Kupilem auto ( zamieszczone ponizej zdjecia ) ze swiadomoscia , ze Navi i radio nie dziala.

Opisze moze troszeczke problem.

1. wyswietla dane nawiewu
2. wyswietla menu
3. wyswietla np. ustawienia tonow dzwieku ( ale nie zmieni sie )
4. glosniki milcza jak grob
5. przechodzi do funkcji nawigacji ( niewlasciwa plyta - a tam nie ma plyty )
6. nie mozna wlozyc plyty CD ( naped nie dziala i nie wciaga plyty )
7. Mozna przejsc do wyboru stacji radiowej ( ale nie wybiera )

po wlaczeniu jest zawsze na pozycji wyboru plyty ze zmieniarki
Kontrast , jezyk mozna ustawic.

Czy to jest kompletny zlom , czy mozna cos z tym zrobic jeszcze. Nie wiem czy mozna wlozyc DVD w bagazniku ( czy wciagnie plyte )

Przy okazji : jakie plyty DVD nawigacji nalezy ,,dokupic,,

Auto zaplacone , ale nie odebrane. Musze jeszcze zlokalizowac co za odglos dochodzi od strony rozrzadu. Silnik bez zarzutu , ale rolki , napinacz czy cos z tamtej strony to zlom. Na wolnych obrotach i zimnym silniku dochodzi dziwne dudnienie ( tak jakby cos drzalo i wylilo w jakas obudowe )
Moze ktos wie co to moze byc... ? Na cieplym silniku powoli sie uspokaja , ale nie calkiem.

z gory dziekuje za pomoc

dax

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dax6666 jest offline   Odpowiedź z Cytatem