View Single Post
Stary 26-07-2009, 12:59   #29
esco
ford::average

Imię: Grzegorz
Model: Ford S-MAX
Silnik: 2.0TDCi 140km
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: automat ma ktos, czy tylko ja?? mam parę pytań

Cytat:
Napisał wit007 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Imho nie warto. Podjedz do Audi/BMW/Mercedesa (no dobra, jeszcze kilku marek) i wyprobuj cokolwiek z automatem. A potem wsiadz do Forda.

Edyta: Chyba ze poczekasz na lifting - maja pokazac w polowie wrzesnia we Frankfurcie, okaze sie czy wloza dwuprzeglowa skrzynie. Ale niestety bedzie w serii DPF (od pazdziernika wchodzi Euro5).
Już podjąłem decyzje, jeśli S-MAX to będzie manual. Filtr DPF + wysokie spalanie + słabe osiągi ostatecznie odwiodły mnie od automatu. Piszę "jeśli S-MAX" bo pojawił się pomysł na zupełnie inna markę, ze względu na taniejące eur można kupić od brokera audi a6 avant 2.0 tdi 136km z multitronikiem, ford kosztuje jakieś 135 tys w miarę sensownie wyposażony a audi niecałe 160tys z wszystkim co bym chciał... pytanie tylko czy w audi zmieszczę 3 foteliki w drugim rzędzie... p.s. mam namiar na firmę która jest w stanie zaoferować z polskiej sieci dealerskiej S-MAX (jak i inne fordy) o 5-7 tysięcy taniej niż normalnie dealer, jak ktoś jest chętny to podeślę na priva...
dzięki za opinie!
esco jest offline   Odpowiedź z Cytatem