View Single Post
Stary 28-07-2009, 13:33   #37
esco
ford::average

Imię: Grzegorz
Model: Ford S-MAX
Silnik: 2.0TDCi 140km
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: automat ma ktos, czy tylko ja?? mam parę pytań

Cytat:
Napisał tygrysex Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
he?

IVDC tak po ludzku, to nic innego jak zmienna plastycznosc amorkow...
Masz trzy tryby:

Komfort - daje efekt przy pustym aucie lekkiego plywania, auto naprawde robi sie miekkie i bujajace, przydatne przy wiekszym zaladunku personalno/bagazowym lub na drogach bardzo wybistych, ot poprostu poprawa komfortu jazdy

Normalny - czyli udawanie, ze IVDC nie pracuje i udawanie normalnego zawieszenia... udawane to dlatego, ze biorac IVDC i tak dostajesz fabrycznie zawieszenie sportowe, a ono jest i tak troche twardsze niz standardowe... ale bez strachu, nawet na bardziej dziurawych drogach plomby pozostana na swoim miejscu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Sport - to poprostu przyslowiowe zelazko, u nas tak naprawde do wykorzystania w niewielu miejscach (jakie drogi mamy kazdy wie), ale jak sie juz wypadne na trase Katowice - Wroclaw... to miod z boczkiem, przy oponach 235 i trybie Sport S'iu prowadzi sie jak rasowa rajdoweczka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ogolnie polecam, bo mozesz poprzez nacisniecie jednego guzika drastycznie poprawic sobie komfort azdy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzieki za opis IVDC, przemyślę temat, brzmi bardzo zachęcająco Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zwłaszcza, że zainteresował mnie drugi wątek odnośnie chiptuningu.
Co do tych biksenonów to pomyliłem temat z Mondeo, sorry ale od 2-óch tygodni mam bliźniaki w domu i lekko nie dosypiam...
esco jest offline   Odpowiedź z Cytatem