Cytat:
Zanim kupilem S-Maxa tez rozwazalem A6 Avant i E klase kombi. Oba sa bez porownania mniejsze. Jakosc wykonczenia oczywiscie nieporownywalna, ale cena tez Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-> Dobry wybor, chyba nie bylbys zadowolony z S-Maxa z automatem.
|
No właśnie, ból polega na tym, że Audi to takie moje marzenie od zawsze (chyba jaki kompleks Polaka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Oczywiście Audi z polskiej sieci dealerskiej nawet przy "tanim" silniku 2.0 tdi 136km z multitronic z wyposażeniem wg mnie będącym podstawowym minimum to jakieś 230 tysięcy.Z kolei od brokera, którego już sprawdziłem (kupowałem za ich pośrednictwem nową skodę) to jakieś 160 tys z tym samym wyposażeniem... też nie chciałem wierzyć ale to prawda... na dodatek auto przyjeżdża z Niemiec z homologacją cieżarową na 5 osób a więc VAT również do zwrotu.. oczywiście miejsca mniej, bagażnik mniejszy, droższy serwis i śpisz z jednym okiem otwartym ale znowu czujesz się jak mały chłopiec, który dostał wyśnioną zabawkę... Chociaż tez nie do końca bo tak na prawdę to jeśli audi to 3.0tdi quattro więc znowu byłby świński kompromis a więc będzie Ford
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.