Wielkie dzięki za gratulacje! Może się kiedyś spotkamy to się zatankuje pod korek za zdrowie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co do tych biksenonów to jeszcze sorry z wprowadzanie w błąd ale tak się zasugerowałem, że aż sam w to uwierzyłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tani dolar też mnie kusił na jakiegoś Touarega albo właśnie Q7, jeśli jednak mówimy już o takich luxury suv to mój wybór padłby ma mercedes klasa R 320CDI w wersji lang. Automat 7-stopniowy i napęd na 4 koła. Poza tym nie jest taki oklepany i mniej tego jeździ a miejsca jak w jumbo jetcie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
co do ubezpieczenia za Q7 to fakt, stawka musiała być konkretna. Jednym z rozwiązań jest leasingowanie... ja za swoją leasingowaną skodę (cały pakiet) płacę o 600 zł więcej niż za żony forda ka który ma 10 lat... no comments. - fakt, praktycznie nie mam zniżek...