View Single Post
Stary 29-07-2009, 08:17   #1046
dramich
ford::amateur

Model: Ford Mondeo GHIAExecutive
Silnik: TDCI 2.0
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

Witam jestem nowy na forum

Potrzebna pomoc - mam MKIII z denso bez BT już sprawdził, mam uchwyt na telefon nokie - wąskie stare modele od 3100 do 7250 wkładam nokie 6320i (specjalnie kupiona w tym celu) i sprawa wygląda tak mogę dzwonić wybierając numer na telefonie, moge odebrać naciskając słuchawkę na telefonie.

Za nic nie mam kontaktów, sms ów itp poprostu nawigacja działa jak zestaw głośnomówiący i nic więcej. na nawi się wyświetla duża ikona telefonu i tyle nic więcej - bym chciał chociaz wybierać na niej numery.

Teraz pytania:
1. Jak sprawdzić czy da się z tym coś zrobić?
2. Jak się da coś z tym zrobić to co trzeba - może update nawigacji może włączenie jakieś opcji w menu serwisowym

Logika by podpowiadała że wystarczy wsadzić telefon i już coś się pokaże
Jeszcze ejdna informacja - na liście telefonów na uchwycie nie ma 6320i - jest 6320 mało prawdopodobne żeby to był problem ale nie takie "rzeczy" juz widziałem

Przy okazji zeby was nie męczyć dodatkowo - czy jest dostępna mapa zawierająca i europę wschodnią i zachodnią - głupio tak po przejechaniu granicy austrii lecieć ze sróbokrętem do bagażnika. Jeśli jest to podajcie jej nazwę - nie ciele to sobie znajdzie.

Pozdrowienia dla forumowiczów!
dramich jest offline   Odpowiedź z Cytatem